Căutare Live

Ce să faci în noaptea de Înviere ca să îți găsești alesul

Noaptea de Inviere este una dintre cele mai importante din an. Semnificațiile sale sunt multiple, de aceea exsta o multitudine de superstiții legate de ea, inclusiv gasirea sufletului pereche.

Noaptea de Înviere este una dintre cele mai importante din an. Semnificațiile sale sunt multiple, de aceea exstă o multitudine de superstiții legate de ea, inclusiv găsirea sufletului pereche.

Noaptea de Înviere nu este doar un moment care aduce familia împreună, ci și o perioadă plină de obiceiuri din bătrâni păstrate cu sfințenie. Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, în această noapte sfântă trebuie să respecți un anumit ritual simplu, pentru a avea parte de sănătate, fericire și pentru a ne găsi alesul sau aleasa inimii.

Noaptea de Înviere – Când bat clopotele e bine să vă puneți o dorință

Potrivit Lidiei Fecioru, pentru ca Dumnezeu să ne trimită sănătate și fericire, este bine ca atunci când auziți clopotele bătând în noaptea de Înviere, în zilele de Paște dar și în Săptămâna Luminată să ne punem dorințe. Dacă nu sunt dorințe material ci doar sufletești, clopotul le va duce mai departe și acestea se vor împlini.

Domnișoarele căsătorite se pot ruga lui Dumnezeu în noaptea de Înviere pentru a le fi trimis alesul inimii. Nu în ultimul rând, copiii care se dezvoltă greu vor fi puși cu picioarele goale peste un topor sau podele de lemn. În acest fel se crede că dezvoltarea lor va fi accelerată.

Paște 2018. Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere... Cum să construiești pe un teren mic! Cinci sfaturi pentru o casă mică, dar cochetă...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri