Cele mai fertile zodii în 2018. Anul Câinelui de Pământ este caracterizat de evenimente importante

În horoscopul chinezesc, anul 2018 este considerat anul Câinelui de Pământ. Dacă 2017 a fost unul puternic, Anul Cocoșului de Foc, noul an chinezesc va fi un an al evenimentelor. Trei zodii sunt predispuse să rămână însărcinate în următoarea perioadă, căci astrele sunt în favoarea lor.

În horoscopul chinezesc, anul 2018 este considerat anul Câinelui de Pământ. Dacă 2017 a fost unul puternic, Anul Cocoșului de Foc, noul an chinezesc va fi un an al evenimentelor. Trei zodii sunt predispuse să rămână însărcinate în următoarea perioadă, căci astrele sunt în favoarea lor.

Peștii se află printre cele mai fertile zodii în 2018 și cu ajutorul planetelor care lucrează în favoarea lor, nativii își vor împlini visul de a deveni părinți în 2018.

Pentru nativii Vărsător, anul acesta Venus va fi poziționat favorabil aducând în viață acestor nativi iubire, o viață socială activă și satisfacții în plan familial.

Pentru nativii care deja se află într-o relație, anul 2018 aduce întărirea relație pentru a rezistă tuturor testelor. În 2018, și șansele nativilor Taur de a deveni părinți în 2018 sunt foarte mari, informează baby.unica.ro.

Foto: Hepta

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri