Am amestecat branza, zaharul, frisca si mi-am dat seama ca m-am aiurit si am luat prea putina Philadelphia. Schimbare de plan si am iesit sa mai cumpar 2 cutii de branza.
La intoarcere am continuat cu branza si ciocolata topita si am amestecat cu mixerul. Pana aici reteta este intr-adevar foarte usoara.
Am ales o forma de chec cat pentru 8 portii, cum zice Adina in reteta, am tapetat-o cu hartie de copt. Intotdeauna este insa greu sa faci hartia asta sa stea, asa ca am prins-o cu niste carlige.
Am uns-o cu putin ulei si am turnat jumatate din ciocolata-branzo-frisca. Am gustat. Bun.
Am amestecat cele 10 zmeure scapate din limonada cu niste dulceata de zmeura si capsuni si am turnat acest delicios amestec peste primul strat de compozitie. Deasupra am turnat si restul compozitiei.
La final am asezat cu mare grija sa nu se scufunde biscuitii. Ultimul a trebuit rupt pe jumatate. Am imbracat bine in folie alimentara si am bagat la frigider.
Dupa mai mult de 6 ore, am scos forma de chec din frigider. Am inlaturat folia si cu ajutorul unei farfurii am rasturnat prajitura pe un platou.
Am pasat cu un blender mic o mana de capsuni si putina dulceata de zmeura cu capsuni. Am sarit asadar peste pusul pe foc, pentru ca mi s-a parut inutil.
Am trecut sosul prin sita si a iesit ceva grozav.
Am taiat capsunile si le-am asezat deasupra prajiturii si peste am turnat niste sos.
Citeste Good Food