Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Cum sa ai unghii sanatoase

Ai renuntat deja sa mai speri la niste unghii sanatoase? Iata ca iti dam un mic ajutor pentru a incepe daca deja ai renuntat.Iata cateva trucuri care ce te vor ajuta sa ai unghiile dorite

Unghii mici
Ne nastem cu unghiile pe care le avem, nu ai ce sa faci in aceasta privinta. Se intampla sa am niste unghii foarte mici si cele mai bune culori pentru ele sunt cele palide. Movul le face sa para mai lungi, asa ca daca si tu detii asemenea tip de unghii, asigura-te ca ai in stoc aceasta culoare superba.

Dizolvantul
Inainte de toate, cauta o solutie pentru indepartarea lacului de unghii care sa nu contina acetona, care apropo, nu iti va usca de tot unghiile. Imbiba o bucatica de vata medicinala si preseaza pe unghia lacuita. Asteapta cateva secunde si apoi freaca unghia. Lacul ar trebui sa fie indepartat dintr-o miscare. Cele cateva secunde cat asteptam, acordam timp ca dizolvantul sa actioneze asupra lacului si astfel poti termina aceasta operatiune in jumatate din timpul normal.

Salvarea unghiilor
Este foarte usor sa capeti unele obiceiuri rele ce te pot costa chiar unghiile tale frumoase. Pentru o zi abtine-te sa iti mai folosesti unghiile drept unelte. Rememoreaza momentele zilei in care le-ai folosit, vei vedea ca am dreptate. Tine o lista in fata, astfel incat usor-usor sa renunti la aceste obiceiuri. Se poate face orice, insa inainte de toate trebuie sa le constientizezi.

Sunt unghiile tale ingrijite?
Daca unghiile tale sunt slabite, se exfoliaza, sunt fragile etc, problema poate fi ca aportul de apa este foarte redus. Majoritatea oamenilor nu beau suficienta apa. Tu cat de multa apa bei pe parcursul unei zile?

Citeste Euforia.tv

Recomandari