Cum sa-ti cureti aparatul de cafea cu otet

Te-ai saturat de gustul neplacut al cafelei de fiecare dimineata dar uiti de fiecare data sa cumperi solutii pentru curatirea aparatului? Nu-i nimic. Pentru a te trezi cu o cafea buna noi iti aratam cum aparatul de cafea se curata in 6 pasi. Si nu ai nevoie decat de apa si otet.

1. Aruncati toata cafeaua lichida din vas, precum si cea macinata din filtru si din recipient!

2. Clatiti vasul cu apa rece, apoi umpleti-l cu otet si apa in proportie de 1/3 otet si 2/3 apa! Apoi puneti vasul la loc.

3. Turnati solutia de otet si apa in rezervorul aparatului si apoi porniti-l! Lasati-l sa functioneze pana cand vasul se umple.

4. Lasati solutia de otet sa stea in vas aproape 15 minute, dupa care aruncati-o.

5. Pentru a indeparta orice urma de otet, turnati apa in rezervor si porniti aparatul! Lasati-l sa functioneze pana vasul se umple. Asteptati 15 minute dupa care repetati actiunea!

6. Spalati vasul si filtrul cu detergent de vase si apa calduta!

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri