Darren Criss ii va indruma pe participantii concursului "Proiectul Glee"

Noul proiect Glee, care a avut premiera duminica pe un post TV american, are un mare succes in Statele Unite. Darren Criss, cel care il interpreteaza pe Blaine Anderson, studentul gay din Glee, se va bucura de un rol aparte in cadrul acestui concurs, impartind sfaturi valoase participantilor.

Starul in varsta de 24 de ani va fi mentorul concurentilor in timpul unei probe in care participantii vor trebui sa interpreteze piesa lui Stevie Wonder, „Signed, Sealed, Delivered". Actorul si cantaretul din Glee a fost implicat in acest show TV inca de la inceput, de la primele auditii care au fost sustinute in Dallas.

Judecand dupa clipul promo al emisiunii, concurentii vor trebui sa treaca prin cateva probe dificile. Nu a zis nimeni ca va fi usor, insa participantii stiau ceea ce ii va astepta inca de cand au trebuit sa treaca de etapa preselectiilor, la care s-au prezentat peste 40 de mii de oameni.

Indiferent de ce li se va pregati pe viitor, nimeni nu va da inapoi. Pentru ca, nu-i asa, premiul cel mare pus la bataie nu este deloc de ignorat. Acesta consta intr-o aparitie a castigatorului in sezonul 3 din musicalul Glee, timp de sapte episoade.

FOTO: Hepta

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri