Ingrediente:
Pentru bezea:
- 4 oua;
- 350g de zahar tos;
- 2 linguri de faina alba;
- 1 lingura de otet.
Pentru umplutura:
- 250g de pulpa de rodie;
- 300g de zmeura;
- 2 linguri de zahar brun;
- 300ml de frisca.
Mod de preparare1. Se aseaza hartie de copt intr-o tava unsa cu putin unt topit sau cu spray de gatiti si se incalzeste cuptorul la 160 C.
2. Se bat albusurile de ou spuma, cu zaharul, pana se intaresc complet.
3. Se presara faina in tava incalzita, impreuna cu otetul, apoi se ia cu o lingura din compozitia de albus si se formeaza bezele.
4. Se baga inapoi tava la cuptor si se lasa pana se rumenesc, apoi se scot si se baga imediat la frigider.
5. Se amesteca pulpa de rodie cu zmeura si cu zaharul si se da la rece.
6. Cu 2 ore inainte de servire se scoate bezeaua, se pune pe un platou, se adauga frisca batuta deasupra si amestecul de fructe.
FOTO: ifood.tv
Coafuri usor de realizat acasa... Ceaiul - o adevarata ceremonie pentru englezi...