Căutare Live

Femeile prefera barbatii transpirati!

Oamenii de stiinta au descoperit ca transpiratia poate atrage noi parteneri sau ajuta la mentinerea interesului celor actuali, relateaza Daily Mail.

Doi cercetatori din Germania, sot si sotie, au publicat volumul „Dorinta si iubire", in care explica rolul transpiratiei in atragerea femeilor.

Transpiratia contine feromoni, substante chimice pe care organismul le produce pentru a atrage un altul. Din acest motiv, unor femei le place sa poarte tricourile sau camasile iubitilor lor, acestea continand mirosul specific partenerului lor.

Efectul transpiratiei este acelasi si pentru barbati, acestia simtindu-se si ei atrasi de femeile usor transpirate.

Totusi, nu trebuie sa abuzati de aceasta metoda de a atrage femeile pentru ca riscati sa le indepartati daca transpirati in exces, iar mirosul este prea puternic.

Foto: hepta.ro

Concerte din toata tara, pentru Valentine's Day... FOTO! Skinny jeans, trendul anului 2012!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri