Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

FOTO! Cum iti dai seama DOAR din privirea ei daca te place

Gandirea feminina a reprezentat tot timpul un mister pentru majoritatea barbatilor. Acum, insa, enigma a putut fi dezlegata. Expertii au afirmat ca sentimentele unei femei vizavi de un reprezentant al sexului tare se regasesc in totalitate in privirea acesteia.

Un studiu a dezvaluit ca locul si modalitatea in care se uita o femeie, dupa ce a facut primul contact vizual cu un barbat, este de ajuns pentru a arata daca intre cei doi se poate naste o legatura amoroasa sau nu.

Ceea ce se intampla in primele 45 de secunde dupa ce posibilii viitori iubiti se intalnesc poate clarifica daca intre cei doi sunt sanse ca dragostea sa pluteasca in aer sau daca barbatul nu va avea parte decat de un dus cu apa rece, spun cercetatorii.

Ali Campbell, autorul cartii "Mai Mult Decat Sex", afirma ca un barbat isi da seama daca o femeie il place, daca aceasta se uita in jos si isi roteste timid privirea. O astfel de cautatura inseamna ca ea incearca sa isi ascunda emotiile pe care le are datorita barbatului. Mai pe scurt, cand ai o astfel de femeie in fata ta, inseamna ca ea te place.

"Aceasta este pricirea pe care o cautam. Este semnalul cel mai potrivit si care demonstreaza ca o femeie este interesata de noi", a povestit Ali Campbell pentru The Sun.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

Recomandari