Căutare Live

FOTO INEDIT! Obiecte banale, transformate in spatii de depozitare!

Obiectele pe care le folosim zi de zi pot fi transformate in spatii de depozitare.

Acestea sunt o metoda inedita de a face ordine si de a organiza orice spatiu cu un buget redus, relateaza revista Better Homes and Gardens.

Suporturi pentru prosoape de hartie. Acestea pot fi folosite si pentru a pastra bijuteriile. Colierele si bratarile pot fi agatate pe un suport pe care sa-l plasati desupra unui dulap cu sertare.

VEZI GALERIA FOTO EXPLICATIVA MAI JOS!

Cosulete. Un cos poate fi transformat intr-un spatiu pentru depozitarea alimentelor. Pentru un aspect mai interesant, alegeti un prosop cu model si asezati-l pe fundul cosului, lasand mariginile sa iasa la suprafata.

Tavi. Tavile de dimensiuni reduse pot fi folosite ca si spatiu pentru depozitarea cosmeticelor. Intr-un set de astfel de tavi pot fi asezate lacuri de unghii, parfumuri si perii. In fiecare tavita trebuie tinuta o categorie diferita de produse.

Galeti. Galetile se gasesc in marimi si culori diferite. Puteti sa alegeti unele care au o inaltime ce le permite sa intre in rafturile bibliotecii. Pe fiecare galetusa poate fi plasata o eticheta cu numele celui care pastreaza in ea obiecte.

Borcane. Fie ca sunt noi sau vintage, borcanele sunt foarte potrivite pentru pastrarea diverselor obiecte. Sunt foarte potrivite pentru depozitarea ingredientelor pentru prajituri.

Foto: bhg.ro

FOTO! Fausto Sarli si-a lansat colectia couture de rochii de mireasa... SUA: O companie vinde case cu doar 1500 de dolari...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri