Căutare Live

FOTO! Inedit: Rochia care exprima sentimentele purtatoarei

In ziua de astazi ne este tot mai greu sa exprimam ceea ce simtim. Insa, cum sentimentele nu pot fi tinute intotdeauna in interior, un designer a vrut sa combata aceasta interiorizare si a creat... rochia care exprima sentimentele purtatoarei.

Este destul de greu sa iti imaginezi p rochie care poate exprima sentimente? Aflandu-se in categoria estetica, rochia nu poate face altceva decat sa isi schimbe culoarea in functie de sentimente. Inteligent, nu?

Astfel, daca esti stresata sau suparata, rochia va fi rosie; daca vei fi calma, rochia va avea culoare verde. Creata de Philips, rochia functioneaza pe doua straturi: cel interior are capacitatea de a detecta sentimentele tale in functie de temperatura corpului, trimitand apoi semnalul catre cel exterior, care isi schimba instant culoarea.

Foto: talk2myshirt.com

Cinci lucruri pe care trebuie neaparat sa le ai in garderoba de iarna... FOTO! Ce lux in apartamentul lui Brooke Shields!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri