Antena Căutare

Gazpacho din...pepene verde

Gazpacho este supa rece a spaniolilor facuta din rosii si alte legume proaspete tocate marunt. Insa pe timp de vara, poti face o supa racoritoare si mai aromata cu unul dintre cele mai gustoase fructe de sezon: pepenele verde.

Ingrediente:

- 5 cani de pulpa de pepene verde, curatate de samburi, taiate destul de mare, plus o cana de pepene taiat marunt

- o jumatate de cana suc de coacaze

- o cana de castravete curatat si taiat cubulete

- o cana de tulpini de telina taiate marunt

- un ardel rosu taiat marunt

- 1/4 cana ceapa rosie taiata marunt

- 1/4 cana frunze de menta maruntite

- 1/4 cana patrunjel proaspat, maruntit

- sucul la o limeta (cam trei linguri)

- o lingura si jumatate de otet sherry

Instructiuni:


1. Amesteca 5 cani pepene verde cu sucul de coacaze si folosind un blender amesteca totul pana devine o pasta lichida, uniforma. Foloseste apoi o strecuratoare pentru a retine pulpa. Ar trebui sa obtii cam 3 cani de suc.

2. Adauga in sucul obtinut restul de fructe, legume , sucul de limeta si otetul sherry si amesteca bine. Acopera cu o folie de plastic vasul in care ai facut "supa" care ar trebui tinuta cel putin o ora la frigider inainte de a fi servita.

foto: www.culinarysnapshot.com

Mame si fiice: o legatura pe viata... Nick Jonas isi cucereste toate colegele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x