Căutare Live

Gemenele lui J. Lo sunt rasfatate de mamica

Cantareata Jennifer lopez spune ca nu poate sta departe de copiii ei, Max si Emme, pentru mai mult de 24 de ore si ca nu i-ar putea lasa niciodata singuri acasa, doar cu bona.

Cu toate ca este o femeie extrem de ocupata - cantareata, actrita, designer de moda si membru in juriul American Idol - cea mai noua singura mamica dezvaluie ca nu crede foarte mult in bone si baby-sitteri.

J. Lo, care a inaintat recent procesul de divort de Marc Anthony, admite in noul numar al revistei "Vanity Fair" ca a angajat pentru o perioada baby-sitteri, dar ca lucrul acesta nu este facut pentru ea.

Asa ca acum, cantareata, careia nu ii place sa fie despartita de gemenele ei in varsta de 3 ani mai mult de 24 de ore, roaga membrii familiei sa mai aiba grija de copiii ei - mama sa, Guadalupe Lopez, verisoara ei, Tiana Rios sau cea buna prietena din copilarie, Arlene Rodriguez.

2011/08/03//345373-jlo_copii2.jpg

Desi Jennifer Lopez are resedinta in Los Angeles, aceasta se gandeste destul de serios sa se mute inapoi in New York, orasul ei natal, pentru a-si creste fetitele. De ce? Pentru ca isi doreste ca Max si Emme sa invete la o scoala din Marele Mar.

FOTO: Hepta

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... Starurile din Glee vor promova evenimentul Fashion's Night Out...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri