Căutare Live

Greseli de EVITAT pentru curatenia ideala

Cand faci curatenie in toata casa este important sa stii cum sa procedezi, dar si ce nu este bine sa faci daca vrei sa mentii locuinta curata pentru mai mult timp.

O Magazine iti ofera cateva sfaturi pentru a evita cele mai frecvente gresli pe care le fac femeile la curatenie.

Nu spala geamurile cand este soare afara. Desi pare momentul perfect pentru a te apuca de curatenie, trebuie sa eviti sa speli geamurile in zilele insorite. Nu este o idee buna deoarece razele Soarelui vor face ca geamul sa se usuce foarte repede si sa ramana dungi de la laveta cu care l-ai sters.

Nu pulveriza spray-ul de mobila direct pe aceasta. Cel mai bine este sa aplici spray-ul pe o carpa cu care urmeaza sa stergi mobila. Astfel, consumi si mai putin din acest produs si nu exitsa riscul ca piesele de mobilier sa devina lipicioase din cauza solutiei aplicate.

Nu folosi solutii abrazive pentru curatarea cazii. Cada isi pierde stralucirea daca o cureti cu solutii abrazive. Acestea contin pudra granulata, care elimina stratul de portelan de la suprafata cazii si o face sa para invechita.

Nu exagera cu frecatul. Cand versi ceva pe canapea ai tendinta sa o cureti folosind o solutie de indepartare a petelor si sa freci exagerat zona murdara. Daca faci acest lucru, pata va intra si mai mult in materialul canapelei si vei distruge tesatura. Trebuie doar sa lasi solutia sa actioneze si sa o stergi usor.

Foto: hepta.ro

FOTO! Restaurantul din varful vulcanului... Cinci pasi pentru volumul parului tau...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri