Căutare Live

Inventie: caruciorul care iti spune ce ai uitat sa cumperi

De acum inainte nu mai e nevoie sa verifici de zeci de ori lista de cumparaturi facuta acasa, pentru ca noul carucior lansat de chinezii de la SK Telecom te va ajuta sa cumperi tot ce ti-ai propus.

Daca esti o persoana pragmatica, si nu-ti place sa faci lucrurile de doua ori, cu siguranta acest carucior e tot ce ai nevoie. De cate ori nu ti s-a intamplat sa mergi vineri la hipermarket pentru a-ti face achizitiile pentru week-end, sa cumperi tot ce credeai ca e necesar, iar cand ajungi acasa, nevasta, prietena, sau un alt membru al familiei sa iti transmita ca ai uitat sa iei ceva? Iar la auzul acestor constatari sa te simti obligat sa te intorci la magazin?

De acum nu mai ai aceasta grija. Noul carucior de la SK Telecom se va asigura ca ai cumparat tot ce trebuie. Il poti conecta prin tehnologia WiFi la smartphone-ul tau, si apoi poti sa transferi lista de cumparaturi facuta acasa. El o va afisa pe ecranul sau si chiar iti va oferi informatii despre produsele pe care le cauti, asa cum ar fi locul unde sunt depozitate, sau chiar existenta unor reduceri la acestea.

Deocamdata, caruciorul este testat in mai multe supermarket-uri din China, unde se bucura de un real succes in randul clientilor. Insa parca n-ar fi rau sa-l vedem si prin magazinele romanesti, nu?

foto: engadget.com

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... VIDEO! Emma Watson, hot in noua reclama Lancome...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri