Katie Holmes: "Probabil ca Suri, fiica mea, va fi actrita"

Suri Cruise este un copil plin de multe talente, fara indoiala. In afara faptului ca are cei mai adorabili obrajori si cea mai impresionanta colectie de pantofi pe care am intalnit-o la o fetita de 5 ani, “Suri are si talent sportiv, este clar foarte talentata in domeniul modei, canta si danseaza!” spune mama ei, Katie Holmes, intr-un interviu acordat revistei In Style. Si tot conform opiniei mamei ei, este foarte posibil ca micuta sa urmeze intocmai carierea parintilor ei deja celebri. “Cum deja noi vedem multe talente bine conturate la ea, credem ca e foarte posibil sa ajunga actrita”.

In acelasi interviu, Katie dezvaluie ca stilistul casei este Suri! "Nu-i combin eu hainele, si le combina singura! Desigur, eu sunt cea care i le cumpara, insa ea este cea care isi alege combinatiile: de fapt, imi este de un real ajutor. In cazul in care ii place ceva din garderoba mea, stiu sigur ca am facut o alegere buna".

Evident, Suri creste usor usor, iar anii trec si pentru mama ei, frumoasa Katie. "Sper doar sa imbatranesc frumos", spune actrita. Si daca totusi asta nu se va intampla? - a urmat intrebarea fireasca din partea revistei. "O sa vad ce o sa fac... Oricum, nu-mi pot imagina vreo interventie estetica la buze, de exemplu. Sora mea m-ar ucide daca ar afla ca am facut una ca asta".

Trebuie sa recunoastem ca Katie arata absolut senzational in pictorialul realizat pentru In Style.

Oare Suri va atinge celebritatea mamei ei? Numai timpul ne va dovedi asta. Dar cu aceasta combinatie de sange dintre Cruise si Holmes care-i curge prin vene, noi credem ca la Hollywood deja se intrevede o noua stea.

Citeste si Sfatul Parintilor

FOTO: Hepta

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri