Căutare Live

Logodnic ezitant, somat de logodnică la locul de muncă să facă nunta: "Ia-mă acum de nevastă, am adus și pastorul"

Nuntă la minut! Doar astfel poate fi numită acţiunea fermă a unei femei din Statele Unite. Ea s-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi însoţită de un pastor şi o prietenă, a intrat în magazinul unde lucra logodnicul ei şi pur şi simplu, l-a somat să o ia de nevastă.

Logodnic ezitant, somat de logodnică la locul de muncă să facă nunta: "Ia-mă acum de nevastă, am adus și pastorul"

Îmbrăcată în rochie de mireasă și pregătită, practic, ca la o nuntă, s-a dus la locul de muncă al iubitului și l-a obligat să o ia de nevastă în acel moment. Din cele spuse de tânără, bărbatul ei a cam amânta de fiecare dată momentul, iar ea nu mai poate accepta.

Și-a luat la braț domnișoara de onoare și pastorul, fiind gata să-și unească destinul, chiar dacă iubitul ei era la locul de muncă, într-o zi obișnuită din viața sa.

Cei din jur s-au amuzat teribil de situația creată chiar dacă pentru proaspăta mireasă era capăt de drum dacă bărbatul ei nu va accepta nici de această dată.

"Ne căsătorim chiar acum sau te păresesc chiar acum. M-am săturat. Dacă nu te căsătorești cu mine în secunda asta, am adus și pastorul, am adus-o pe Emily, domnișoara mea de onoare. Îl fac să se țină de cuvânt. Adică ne căsătorim chiar acum sau s-a terminat", spune mireasa.

Tânăra le-a explicat clienţilor uluiţi că logodna dura de doi ani, dar bărbatul nu dădea niciun semn că va face pasul decisiv. Acum, de voie sau de nevoie, el s-a supus, potrivit Observator.news.

Vezi mai jos video cu întreg momentul

Ei sunt copiii bogați de pe Instagram. La numai 7 ani, o fetiță câștigă 70 000 de lei dintr-o singură postare... Care sunt tendințele nunților în pandemie. Ce se poartă și care sunt prețurile în această perioadă...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x