Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Miros de oua stricate pentru... potenta!

Oamenii de stiinta incearca sa rezolve problema impotentei (una foarte mare, de altfel) cu orice mijloace. Mai nou, au descoperit ca un gaz urat mirositor, cu iz de oua stricate, poate spori erectia! Cum asa?

Salvarea vine de la ouale stricate. De la mirosul acestora, mai bine spus, reprodus cu exactitate de hidrogenul sulfurat. Acesta ar putea trata disfunctiile erectile, ale caror singura salvare este, in acest moment, pastila Viagra.

Studiile au demonstrat ca gazul, produs in cantitati mici de oameni, ajuta la o pompare mai eficienta a sangelui in organul sexual masculin.

Dincolo se beneficiile evidente, ramane o intrebare simpla: Ce se intampla cu mirosul? Pana la urma, gazul este bun, dar cum se foloseste? Se inhaleaza? Daca da, atunci problema depaseste sfera medicala si intra in domeniul hazardului.

Deocamdata, gazul minune, urat mirositor, este in testari. Cei peste 60 de milioane de barbati care sufera de probleme cu erectia vor primi cu inima deschisa aceasta descoperire, nu si cu simturile.


sursa: dailymail.co.uk

foto: Hepta.ro

Recomandari