Nick Jonas s-a cuplat cu colega de platou

S-a zvonit la un moment dat ca ar trai doua povesti de iubire cu colegele lui de pe platourile de filmare la muzicalul "Les Miserables", Lucie Jones si Samantha Barks, asta in ciuda faptului ca lui Nick Jonas i s-a dus vestea ca e virgin.

Dar iata ca nu iese fum fara foc. Recent cantaretul si actrita britanica Samantha Barks au fost vazuti foarte apropiati la o petrecere, in cursul serii de duminica.

Intrebat despre viata amoroasa, starul a spus doar atat: "Tin chestia asta doar pentru mine". S-a aratat mult mai generos cand a vorbit despre femeile din Anglia in general: "Sunt grozave, foarte blande si sustinatoare."

La randul ei, Samantha s-a aratat retinuta, lasan doar sa ii scape: "Nick este o persoana minunata. Categoric tinem legatura."

Sursa foto: hepta.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri