Căutare Live

Patru reguli esentiale de demachiere

Toate femeile stiu ca demachierea este un pas extrem de important pentru o piele sanatoasa si frumoasa. Asta pentru ca resturile de make-up pot astupa porii, in cazul in care nu sunt indepartate corect si constiincios, iar cu timpul acest lucru se poate vedea cu usurinta pe orice tip de piele, care poate incepe sa aiba probleme.

Noi iti spunem care sunt cei mai importanti pasi pentru o demachiere eficienta si corecta.

1. In primul rand, demachierea trebuie sa fie un ritual zilnic pentru orice femeie, chiar daca nu si-a dat cu farduri. Iar in acest sens, trebuie sa invatati cateva reguli de baza. Specialistii in frumusete nu recomanda utilizarea unor bucati de vata, ci doar a dischetelor demachiante speciale.

Servetelele demachiante nu trebuie folosite perioade indelungate de timp. Ele sunt recomandate numai in cazul in care sunteti plecate in delegatie sau in concediu si nu vreti sa ocupati bagajele cu intreaga trusa de frumusete.

2. Urmatorul pas este alegerea unui demachiant potrivit pentru fiecare tip de piele. Alegerea se face in baza tipului de ten, al varstei, al gradului de sensibilitate pe care il are tenul, al consistentei machiajului (de exemplu, machiajele rezistente la apa au nevoie de demachiante in consecinta).

3. Demachierea se incepe de la buze. De la colturi spre mijlocul lor, cu un lapte demanchiant potrivit pentru zona sensibila a buzelor. Se trece apoi la ochi, cu un demachiant special pentru aceasta zona. Ochii se sterg de la interior spre exterior, indepartand usor machiajul, fara sa apasati prea tare. Ultima se curata fata, cu miscari care incep de la nas spre exteriorul obrazului, apoi fruntea si barbia.

4. Dupa o demachiere constiincioasa, aplicati si o lotiune tonica, apoi o crema specifica tenului tau. La sfarsit, se poate hidrata cu un spray cu apa termala.

Citeste si Sfatul Parintilor!

Top 10 calitati pe care un barbat le cauta la o partenera... VIDEO! Gospodinele fac provizii pentru iarna...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri