Untul aromat poate fi ingredientul care iti poate trnasforma un preparat searbad intr-unul special. Merge de minune cu fripturi la gratar, peste si diverse garnituri din legume.
capere, ansoa, ierburi aromatice si usturoi (care se potrivesc cel mai bine la fripturi), lamaie si tarhon (pentru peste), chilli, salote sau multe alte condimente. Poti folosi untul si direct pe o felie de paine aburinda proaspat scoasa din cuptor.
E simplu de realizat:
• Mai intai inmoaie untul cu ajutor mixerului (dar nu-l topi), apoi adauga dupa bunul plac ingredientele care o sa-i ofere gustul dorit: capere, usturoi si ierburi aromatice tocate fin.
• Folosind o lingura, intinde unul pe o folie alimentara pe care mai apoi o vei rula pentru a forma un „baton" de unt.
Articolul continuă după reclamă
• Refrigereaza si pastreaza-l in frigider maxim o saptamana si congeleaza excesul.
Citeste si alte articole interesante numai pe Good Food!
Foto: www.overthehillandonaroll.com
FOTO! Interioare melancolice...
Elevi: Educatie de igiena orala, in sapte orase din Romania...