Căutare Live

Renoveaza-ti baia cu buget redus!

O baie cu un aspect invechit poate fi transformata foarte repede prin cateva modificari simple pe care le poti face chiar tu.

Revista This Old House a facut o selectie de cateva modificari rapide si ieftine ce vor schimba complet aspectul baii tale.

Alege accesorii care sa se asorteze. Rama oglinzii de baie poate fi inlocuita cu una noua, care sa se asorteze cu lustra sau cu marginile metalice ale spoturilor care lumineaza aceasta incapere.

Vopseste cada si chiuveta. In loc sa le inlocuiesti atunci cand smaltul se deterioreaza, poti sa folosesti o vopsea alba pentru a le reda aspectul initial.

Vopseste podeaua. Daca nu ai gresie sau marmura in baie, poti foarte simplu sa vopseti podeaua intr-o culoare cat mai vesela. Alege o vopsea lucioasa, care sa ofere stralucire podelei.

Confectioneaza singur tapetul pentru baie. Acesta poate fi fabricat din pagini rupte din reviste si carti vechi. Paginile se lipesc pe perete cu adeziv pentru tapet si se unesc foarte bine la margini pentru a arata ca si cum ar fi o folie unitara.

Foto: thisoldhouse.com

Dacia Duster va fi lansata in Marea Britanie. Afla cat costa modelul!... 3 remedii naturale pentru fata si par...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri