Ingrediente:
- 500 g cartofi albi
- 150 g margarina
- 250 g ciuperci
- o ceapa
- o legatura de marar
- 5 catei de usturoi dolofani
- putin ulei
- sare si piper
Preparare:
Speli cartofii, ii cureti, ii ungi cu putin ulei si ii pui la copt. Cureti si toci fin ciupercile si ceapa, apoi le inabusi in putina margarina. Cand s-au copt cartofii, le faci cate un capac prin care scoti miezul cat sa ramana margine de 1 cm. Miezul pe care l-ai scos il framanti cu o parte din margarina, adaugi ciupercile, mararul si usturoiul, tocate fin, sare si piper dupa gustul tau. Umple cartofii si da-i la cuptorul incins, in tava unsa cu margarina.
Sunt gata cand s-au rumenit si ii servesti presarati cu verdeata si sos alb, sau doar cu o salata asortata, dupa cum ti-i pofta inimii!
Citeste si Jurnalul National!