Antena Căutare

Reteta chinezeasca: Stir-fry cu porc

Mananca sanatos in timpul saptamanii cu acest fel consistent si plin de nutrienti.

Ingrediente:

200g de taietei de orez subtiri
400g carne de porc slaba, tocata
1 legatura de ceapa verde, feliata
in bucati mari
2 morcovi taiati bastonase
5 linguri sos de soia
½ lingura zahar fin
3 linguri de otet din orez sau din vin
sucul de la 1 lime
1 mana frunze de menta si coriandru, tocate grosier


Mod de preparare:

• 1. Se pun taieteii de orez intr-un vas si se acopera cu apa clocotita, se inveleste vasul cu folie de plastic si se lasa sa se inmoaie 10 minute. Intre timp, se incalzeste un wok sau o tigaie mare si se asaza in ea carnea tocata faramitata. Se frige fara ulei, maruntind-o cu o furculita sau cu o lingura de lemn, timp de 7-10 minute, pana cand se rumeneste. Se adauga ceapa verde si morcovii si se prajesc inca 2 minute.

• 2. Se amesteca sosul de soia, zaharul, otetul si sucul de lime. Se scurg taieteii, se pun in tigaie si se incalzesc. Se toarna dressingul, verdeturile si se serveste.

Valoti nutritionale per portie: 362 kilocalorii, 28g proteine, 5g grasimi, 2g grasimi saturate, 54g carbohidrati, 2g fibre, 12g zahar, 3,83g sare.

Citeste si Good Food!

FOTO! Ochelarii "John Lenon", din nou in voga!... 10 retete simple pe baza de cartofi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x