Ingrediente (4 portii):
o ceapa medie, taiata in 4 si apoi tocata
3 cani de varza tocata marunt
3 catei de usturoi, tocati
o lingurita de ardei iute uscat
doua lingurite coriandru
o lingura de mustar
5 cani + o lingura de supa de legume
doua linguri zeama lamaie
doi cartofi medi rosii
200 grame rosii tocate marunt
Preparare (45 minute):
Incalziti o lingura de supa intr-o oala, apoi sotati ceapa, la foc mediu, pentru 5 minute. Adaugati apoi usturoiul si ardeiul uscat si continuati sa amestecati.
Dupa un minut adaugati si coriandrul si mustarul, apoi adaugati restul de supa se de ingrediente, cu exceptia verzei, a sarii si a piperului. Lasati supa sa fiarba, la foc mic, pentru 20 de minute, sau pana cand se inmoaie cartofii.
Dupa acest interval adaugati varza si lasati-o 5 minute, apoi, la final, asezonati cu sare si cu piper. Pofta buna!