Antena Căutare

Reteta de post a zilei: tofu iute sotat

Calciu, magneziu, fier si vitamina C - iata doar cateva dintre avantajele retetei de post de astazi care aduce in prim-plan branza vegetala tofu. Pofta buna!

Ingrediente (4 portii):

- o lingura de alge marine uscate;

- 350 grame tofu taiat in cubulete de 1 cm;

- trei sferturi de cana de ceapa verde tocata marunt;

- o lingura de ghimbir proaspat tocat;

- patru ciuperci;

- doua linguri sos soia;

- doua linguri vin (de orez, daca se poate);

- fulgi de ardei iute uscat;

- sare, piper.

Preparare:

Taiati ciupercile in patru si lasati-le deoparte. Scoateti bucata de tofu pe un servetel de hartie pentru a i se mai absorbi din lichid, apoi taiati-o in cubulete de un centimetru.

Tineti putin in apa calduta algele marine, pentru a se umfla, apoi scurgeti-le bine.

Intre timp, puneti o oala cu apa (150 grame) la incins si adaugati ciupercile taiate, ghimbirul, algele marine, ceapa verde, vinul si tofu, dati focul mic, puneti capacul si lasati timp de 10 minute.

Dupa acest interval adaugati sosul de soia, ardeiul iute, sare si piper si mai tineti inca 5 minute. Pofta buna!

foto: amazonaws.com

VIDEO! O noua moda: intalnirile rapide intre cupluri... VIDEO! Pericolele din saloanele de frumusete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x