Ingrediente:
- un kilogram de cartofi mici;
- 6 linguri ulei de masline;
- doua manunchiuri de rozmarin verde;
- 150 de grame de arpagic
- doi catei de usturoi feliati
- sare si piper.
Preparare: Preincalzeste cuptorul la 200 de grade / treapta 6. Curata si taie fiecare cartof in 8 fasii groase. Pune-i la fiert in apa cu sare. Cand apa da in clocot, da focul mai mic si fierbe pentru 5 minute.
Scurge-i apa si pune-i intr-o tava in care ai pus ulei incins. Peste ei adauga rozmarinul tocat marunt. Da apoi la cuptor pentru 35 de minute, invartindu-i dupa 15 minute pe partea cealalta. Pune apoi arpagicul si usturoiul in tava, sareaza si pipereaza si mai lasa la copt timp de 15 minute.
Se servesc fierbinti. Pofta buna!
Foto: seasaltwithfood.com
Machiajul la birou: discretie si prestanta... Tequila - mic ghid pentru pentru o experienta unica...