Ingrediente:
- 8 oua;
- 1 litru de lapte;
- 250g de margarina;
- 300g de zahar;
- 10 linguri de faina;
- esenta de vanilie;
- zahar pudra.
Mod de preparare:
1. Se separa albusul de galbenus. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, laptele si margarina topita in prealabil.
2. Se incorporeaza faina. Poti folosi mixerul pentru a evita cocoloasele.
3. Albusurile se bat spuma si se adauga compozitiei, amestecand cu grija. Apoi se pune esenta de vanilie.
4. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se baga la cuptor. Prajitura este gata cand devine aurie.
5. Cand se scoate de la cuptor, se pudreaza cu zahar pudra.
Vei vedea ca prajitura si-a format doua straturi de blat si un strat de crema la mijloc! Se serveste rece!
„Triumful Cunoasterii” te invita la joaca!... Manichiuri nebunesti, inspirate de vedete!...