Ingrediente:
* muschi de vita
* spanac
* telina
* salta verde
* rosii cherry
* ardei
* rucola
* susan
* miere
* sos soia
* usturoi
* ghimbir
* zeama lamaie
* ulei de masline
* sare, piper
Preparare: se taie un muschi de vita in fasii subtiri, julien, apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline incins. Se adauga sare si spre final, cand carnea e aproape gata, se pun si seminte de susan si se stinge cu putin sos de soia. Se da apoi deoparte tot amestecul.
Intre timp se prepara dressingul: se taie julien putin ghimbir si se pun in paharul de blender, usturoi, ulei de masline, zeama de la lamaie, o lingurita de miere, o lingurita de sos soia, sare, piper, doua linguri de aoa si se amesteca bine cu blenderul.
Intr-un bol de sticla se amsteca apoi frunze de salata cu frunze de rucola si cu spanac, apoi se adauga putin ardei gras rosu, cateva rosii cherry, apoi se toarna dressingul realizat mai devreme. Dupa ce se amesteca bine salata se asaza pe centrul farfuriei de servit, apoi carnea de vita se asaza pe langa salata. Se mai presara seminte de susan si pentru decor se taie julien o radacina mica de telina. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!
Ceasul care castiga timp pentru masa, o promisiune falsa?... FOTO! Colectia de lenjerie Passionata, prezentata de Bar Refaeli...