Ingrediente:
- 400g de paste penne;
- 500g tulpini de sparanghel, curatate si taiate in diagonala;
- 2 linguri ulei de masline;
- 6 felii de pancetta, taiate bucatele;
- 200g de rosii cherry, injumatatite;
- 1 mana buna frunze de busuioc;
- parmezan ras, pentru servit.
Mod de preparare:
1. Se incinge cuptorul la 200ºC. Se fierb pastele in apa cu sare. Se asaza sparanghelul intr-o tava, se presara cu pancetta si se stropeste cu ulei. Se lasa la cuptor 10 minute, pana ce se rumeneste pancetta, apoi se adauga rosiile si se mai lasa inca 5 minute.
2. Se scurg pastele si se adauga in tava impreuna cu frunzele de busuioc marun- tite si asezonate. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se serveste in boluri, cu parmezan ras deasupra.
FOTO: goodfood.ro
Patru motive pentru care femeile prefera baietii rai... FOTO! Sapte modele de sacouri pentru femeile plinute...