Ingrediente (doua portii):
200 grame de ciuperci, taiat felii, pe lungime;
150 grame de mozzarella, taiata cubulete;
frunzele de la un fir de cimbru proaspat;
ulei de masline extravirgin;
sare de mare si piper negru macinat.
Preparare (15 minute):
Aveti nevoie de un platou sau vas de ceramica rezistent la caldura. Asezati apoi pe acesta feliile de ciuperci taiate pe lungime. Pe deasupra asezati bucatelele de mozzarella si frunzulitele de cimbru.
Condimentati cu sare de mare si cu piper negru proaspat macinat, turnati putin ulei de masline, apoi bagati vasul in cuptorul preincalzit la 200 de grade.
Tineti-l 7-8 minute sau pana cand mozzarella se topeste si ciupercile devin usor maronii. La final serviti cu paine proaspata cu coaja crocanta.
Pofta buna!
Foto: savoryreviews.com
Curatenie zilnica, fara efort... Fa cunostinta cu fiica lui Pink, Willow Sage!...