Antena Căutare

Reteta zilei de post: dovlecei condimentati si salata de spanac

O reteta simpla si usoara ce poate fi servita atat ca gustare rapida, cat si drept garnitura alaturi de cartofi copti sau alta mancare de post.

Ingrediente:

- 1 lingura ulei de masline, plus extra pentru servit;

- 4 dovlecei, taiati transversal, apoi taiati betisoare;

- 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt;

Articolul continuă după reclamă

- 100g frunze tinere de spanac;

- zeama de la 1 lamaie.

Preparare:

1. Se incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie. Se prajesc dovleceii la foc puternic doar pana se inmoaie putin, aproximativ 4 minute. Se adauga ardeiul iute in ultimul minut. Se inchide focul si se adauga frunzele de spanac, amestecandu-le pana se inmoaie si ele putin. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Se rastoarna intr-un bol de salata si se mai stropeste cu un pic de ulei chiar inainte de servire.

Citeste si Good Food Romania!

Tu cat timp iti lasi copilul in fata televizorului?... Rolul de mama - o schimbare definitiva...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x