Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline, plus extra pentru servit;
- 4 dovlecei, taiati transversal, apoi taiati betisoare;
- 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt;
- 100g frunze tinere de spanac;
- zeama de la 1 lamaie.
Preparare:
1. Se incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie. Se prajesc dovleceii la foc puternic doar pana se inmoaie putin, aproximativ 4 minute. Se adauga ardeiul iute in ultimul minut. Se inchide focul si se adauga frunzele de spanac, amestecandu-le pana se inmoaie si ele putin. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Se rastoarna intr-un bol de salata si se mai stropeste cu un pic de ulei chiar inainte de servire.
Citeste si Good Food Romania!
Tu cat timp iti lasi copilul in fata televizorului?... Rolul de mama - o schimbare definitiva...