Căutare Live

Reteta zilei de post: dovlecei condimentati si salata de spanac

O reteta simpla si usoara ce poate fi servita atat ca gustare rapida, cat si drept garnitura alaturi de cartofi copti sau alta mancare de post.

Ingrediente:

- 1 lingura ulei de masline, plus extra pentru servit;

- 4 dovlecei, taiati transversal, apoi taiati betisoare;

- 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt;

- 100g frunze tinere de spanac;

- zeama de la 1 lamaie.

Preparare:

1. Se incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie. Se prajesc dovleceii la foc puternic doar pana se inmoaie putin, aproximativ 4 minute. Se adauga ardeiul iute in ultimul minut. Se inchide focul si se adauga frunzele de spanac, amestecandu-le pana se inmoaie si ele putin. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Se rastoarna intr-un bol de salata si se mai stropeste cu un pic de ulei chiar inainte de servire.

Citeste si Good Food Romania!

Tu cat timp iti lasi copilul in fata televizorului?... Rolul de mama - o schimbare definitiva...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri