Ingrediente:
- doua linguri de ulei de floarea soarelui;
- 450 grame de morcovi dati pe razatoare;
- 225 de grame de praz tocat;
- doua portocale curatate si feliate;
- doua linguri suc de rosii;
- o lingura zahar brun;
- doua linguri sos de soia;
- 100 de grame de alune tocate.
Preparare: Pune uleiul de floarea soarelui intr-un wok incins. Adauga morcovul si prazul si amesteca timp de 2-3 minute, pana cand legumele se inmoaie putin.
Apoi pune si portocalele si amesteca usor, avand grija sa nu se rupa. Intr-un bol amesteca sucul de rosii, zaharul si sosul de soia. Toarna sosul obtinut in wok, peste legume si portocale si mai lasa sa fiarba timp de doua minute.
Se serveste cald, cu alune sfaramate presarate pe deasupra. Pofta buna!
Foto: greenkitchenstories.com
Studiu: Kilogramele, banii si serviciul - moartea pasiunii... VIDEO! Reteta: creveti saganaki...