Antena Căutare

Reteta zilei: Iahnie la ceaun

Nu exista mancare mai gustoasa decat cea facuta in cantitati uriase, la cazan sau la ceaun.

Ingrediente:

1kg de fasole
700g de ciolan afumat (fiert separat)
5 rosii
4-5 ardei
3 cepe potrivite
cimbru, piper boabe, foi de dafin
marar


Mod de preparare:

• 1. Se fierbe fasolea in 3-4 ape.

• 2. Se fierbe separat ciolanul afumat pana cand incepe sa se desprinda de pe oase. Se pastreaza zeama. Se scoate carnea de pe os si se taie bucatele; se elimina surplusul de grasime.

• 3. Se dau rosiile prin razatoare si apoi prin sita, apoi se calesc cu ardeii si cepele in putin ulei, in ceaun.

• 4. Se adauga fasolea fiarta si ciolanul taiat cubulete.

• 5. Deasupra se toarna zeama in care a fiert ciolanul, foarte putin peste nivelul fasolei, si se lasa la scazut vreo trei sferturi de ora.

• 6. La final se pune marar proaspat cat cuprinde.

Citeste si Good Food!

Articolul continuă după reclamă
Lucruri vechi, efecte mari... Expozitii de bijuterii Chanel la Paris...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x