2 stiuleti de porumb
400g boabe de fasole neagra din conserva, scurse si clatite
1 avocado, taiat in bucati
200g de rosii cherry, injumatatite
4 fire de ceapa verde, tocate grosier
100g branza feta, sfaramata
felii de lamaie verde, pentru servit
(optional)
PENTRU DRESSING
1 lingurita de chimion macinat
1 lingura de sos Tabasco
zeama si coaja de la 2 lamai verzi
1 lingura de otet de Xeres
(se gaseste la Cora)
2 lingura ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
1. Fierbeti porumbul 10 minute in apa cu sare si clatiti-l sub un jet de apa rece, apoi taiati-i boabele. Puneti boabele de fasole intr-un bol cu porumbul fiert, avocadoul, rosiile si ceapa verde.
2. Amestecati ingredientele pentru dressing cu sare si piper, apoi rasturnati peste salata. Amestecati totul bine, presarati branza feta deasupra si serviti cu felii de lamaie, daca doriti.
Citeste si alte retete numai pe Good Food!