Ingrediente:
- Un kilogram si jumatate de cartofi dulci, taiati cubulete;
- O lingura ulei de masline;
- O lingurita de sare mare;
- ¼ lingurita piper macinat;
- Doua linguri suc proaspat de portocale;
- O lingura de ulei;
- O lingura ghimbir macinat;
- Doua lingurite mustar de Dijon;
- 3 cepe mici, taiate pestisori.
Preparare:
1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Pune cartofii intr-o tava, pe foaie de copt. Amesteca-i cu ulei de masline, sare si piper si coace-i pana devin fragezi, cam 35 de minute.
2. Intr-un bol adanc, amesteca sucul de portocale, uleiul, ghimbirul proaspat macinat si mustarul de Dijon.
3. Adauga ceapa si cartofii si amesteca bine cu sosul de mustar. Mai adauga sare si piper daca este nevoie. Serveste salata calda, rece sau la temperatura camerei.
Foto: naturalnoshing.com
VIDEO! Sedinta foto in spuma la malul marii... Cum faci fata criticilor atunci cand alaptezi...