Studiu: Barbatii prefera femeile brunete si voluptoase!

Pana acum, umbla vorba ca barbatii prefera femeile blonde si slabe, insa se pare ca reprezentantii sexului masculin si-au schimbat putin din viziune: acum brunetele sunt la putere, si nu oricum, ci cu formele pline!

Un studiu a dezvaluit faptul ca barbatii prefera de departe femeile brunete. Aproapre 2 mii de barbati au luat parte la un studiu realizat de badoo.com, care urmarea scoaterea la iveala a preferentelor barbatilor in ceea ce priveste femeile.

In cadrul studiului s-a descoperit ca 60% dintre barbati prefera femeile brunete, gasindu-le mult mai atractive sexual decat blondele.

2011/08/26//361402-sag_christina_hendricks.jpg
(Parul Christinei nu se incadreaza decat in preferintele a 9% dintre barbati, insa corpul ei este in top!)

O treime dintre barbatii intervievati, adica 33%, au spus ca parul castaniu este cel mai atragator, in timp ce 28% au spus ca prefera negrul.

Dintre domnii care au luat parte la studiu, 30% considera blondele atragatoare, in timp ce roscatele au fost cel mai putin populare, cu doar 8.8 procente.

2011/08/26//361401-gwynethpaltrowap_468x832[1].jpg
(30% dintre barbati prefera femeile blonde, insa la corp, Gwyneth nu este considerata sexy decat de 10% dintre cei intervievati)

Pentru femeile care se chinuie cu diete, pentru a avea un corp de model, studiul a adus si cateva vesti bune: aproape 40% dintre barbati prefera o femeie in genul Christina Hendricks sau Beyonce la trup, cu doar 10% gasindu-le atragatoare pe cele in genul Gwyneth Paltrow.

In ceea ce priveste culoarea ochilor, s-ar putea ca brunetele sa nu se includa in preferinte: 40% dintre reprezentantii sexului tare prefera femeile cu ochii albastrii (aici incadrandu-se perfect Megan Fox, foto principal), iar 30% pe cele cu ochii caprui.

Foto: shinystyle.tv

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri