Top 5 metode de a-ti creste sansele la agatat

Daca te-ai intrebat ce nu merge in momentul in care doresti sa agati si nu reusesti, iata cateva sfaturi ce te-ar putea ajuta pe viitor.

1. Mergi la sala!

Daca vrei sa ai succes la femei, e timpul sa te pui pe treaba, deoarece studiile au demonstrat ca majoritatea femeilor ce doresc o aventura de-o noapte graviteaza in jurul barbatilor musculosi. Cu toate acestea, nu exagera in ceea ce priveste mersul la sala, pentru ca exista riscul sa te transformi intr-un culturist veritabil, ceea ce nu este tocmai atractiv pentru reprezentantele sexului frumos.

2. Nu folosi prea mult parfum!

Modul in care mirosi are un rol determinant in ceea ce priveste succesul tau la femei. Mai multe studii referitoare la atractie au demonstrat faptul ca femeile isi folosesc inconstient anumite simturi pentru a-si da seama cat de mare este diferenta dintre ele si barbati din punct de vedere genetic. Un indiciu al acestei deosebiri este si mirosul natural pe care barbatul il emana. Cu cat un barbat este mai diferit de o femeie din punct de vedere genetic, cu atat el este considerat mai atragator. De aceea, gandeste-te ca in momentul in care folosesti parfumul, mirosul acestuia ar putea sa impiedice femeia sa remarce mirosul tau natural.

3. Stai drept!

Desi multe femei iti vor spune ca ceea ce este important intr-o relatie de lunga sau scurta durata este personalitatea sau modul in care va intelegeti, studiile au aratat ca fizicul joaca un rol determinant in aceasta privinta. Un barbat cu umerii lasati sau cu spatele indoit va avea infinit mai putine sanse la reprezentantele sexului frumos decat unul cu spatele drept, pentru ca cel din urma inspira incredere si dominanta, iar din punct de vedere fizic pare mai inalt decat primul.

4. Renunta la parul de pe corp!

Un studiu condus in Noua Zeelanda si California a aratat ca femeile se simt atrase de barbatii ce nu au par pe corp, principalele zone vizate fiind cea abdominala si cea toracica. Inaintea unei intalniri importante, barbiereste-te cu o seara inainte sau epileaza-te. Sau, daca iti permiti, apeleaza la tehnicile de epilat definitiv.

5. Fii serios, nu zambi mereu!

Intr-o cercetare, femeile au fost rugate sa acorde note unor barbati, gandindu-se la cat de mult se simt atrase sexual de acestia. Cele mai mari note le-au primit cei ce aveau o mina serioasa spre incruntata. Asa ca daca vrei o aventura de-o noapte, adopta o atitudine serioasa spre incruntata!

foto: wayfaring.info

Ultimele știri