Antena Căutare

Traditionali sau din import, cozonacii sunt la fel de cautati in prag de sarbatori

Producatorii framanta de zor pentru a face fata cererilor din perioada urmatoare. Si ei, dar si comerciantii, spun ca cererea este cu un sfert mai mare fata de Craciunul trecut.

Mai este mult pana la Craciun, dar cererea mare de anul acesta ii zoreste pe cofetari si pe patronii fabricilor.

Unt, zahar brun sau pudra, drojdie, ciocolata, stafide, oua, rom, nuca si faina. Aceasta este reteta cozonacului traditional, care ramane in topul preferintelor romanilor. Indiferent ca se produce in cofetarii sau in fabrici.

Concurentul din import adauga la reteta crema de sampanie, vanilie, fistic, capuccino, sau portocale.

Nu numai continutul cozonacului din import e diversificat, anul acesta, ci si ambalajul.

Costa insa si de 30 de ori mai mult decat cei romanesti. Pe care ii gasim anul acesta la aceleasi preturi, de la zece lei la 45.

Sursa:Antena3

FOTO: stilurilu.com

FOTO! Cadouri inedite pentru catelul tau!... FOTO! Idei inedite pentru manichiura de Craciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x