Antena Căutare

Trei motive pentru care alimentele organice costa mai mult

Alimentele organice costa cu 20 pana la 100% mai mult decat cele obisnuite. Pentru ca in producerea lor nu se folosesc pesticide si produse chimice ai fi tentat sa crezi ca ar trebui sa coste chiar mai putin.

Potrivit Fox News, exista numeroase motive pentru care aceste alimente nu sunt accesibile majoritatii populatiei.

1.Muncesc mai multi oameni la cultivarea legumelor. Fermierii care produc legume organice trebuie sa angajeze mai multa forta de munca deoarece legumele trebuiesc curatate cu mana de buruieni si udate cu apa cat mai pura. Plata pe care o primesc persoanele care fac aceste lucruri se reflecta in pretul final al legumelor.

2.Conditii mai bune pentru animale. In magazine se gasesc si produse din carne organice. Animalele trebuiesc tinute in conditii speciale pentru ca fermierii sa aiba dreptul sa le vanda apoi carnea mentionand pe eticheta ca este organica. De asemenea, si aceste animale primesc la randul lor hrana organica.

3.Legumele organice cresc mai greu. Fermele in care se cultiva legume si fructe organice se intind pe o suprafata mai mica decat cele obisnuite. Pentru ca nu se folosesc hormoni de crestere, culturile ajung mai greu la maturitate, iar productia este mai mica.

Foto: hepta.ro

O tanara este dependenta de consumul de benzina... FOTO DE VIS! Decoreaza-ti casa in stil FENG SHUIi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x