Antena Căutare

Un nou ursuleț de pluș măsoară toate semnele vitale ale copiilor

Câţiva specialişti croaţi au realizat un ursuleţ de pluş care măsoare toate semnele vitale ale copilului atunci când este strâns în braţe.

Câţiva specialişti croaţi au realizat un ursuleţ de pluş care măsoare toate semnele vitale ale copilului atunci când este strâns în braţe.

Arată ca un ursuleţ obişnuit, însă nu este deloc aşa. Este un ursuleţ cu senzori medicali care, în timp ce copiii se joacă, înregistrează temperatura, ritmul cardiac şi nivelul de oxigen din sânge. Apoi, trimite datele către telefoanele mobile şi către o aplicaţie web.

Ursuleţul este folosit mai ales în secţiile pediatrice pentru a putea monitoriza semnele vitale ale copiilor fără a-i stresa prea mult. Aparatura modernă, deşi performantă, îi sperie pe cei mai mulţi copii. Tocmai de aceea, o echipă croată a inventat Ursuleţul Protector.

Creatorii Ursuleţului Protector dau asigurări că acesta este extrem de sigur şi de precis şi că a trecut cu brio de toate testele necesare pentru a ajunge pe piaţă.

Puteți urmări edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Proaspetele mămici din Anglia, încurajate cu bani să-şi alăpteze pruncii!... Vă plac nuanţele de lila şi violet? Vă propunem o simfonie în mov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x