Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Un ten perfect cu caviar si alge marine

Acorda-ti un moment de respiro si incearca o terapie de infrumusetare cu totul deosebita, cu ajutorul algelor marine si a caviarului.

In ce consta procedura?

Rezultatele tratamentului:

piele ultrahidratata
oxigenarea epidermei
lifting vizibil de la prima sedinta
catifelare (aspect de ten pudrat)

Sfatul specialistului (Diana Guian, estetician Salon Be Fancy)

"Filosofia tratamentului este aceea de a introduce in piele substante cu un nivel ridicat de hidratare si lifting. De aceea, fiecare pas pune o la realizarea scopului propus. Nu are contraindicatii, insa mastile cu colagen-caviar sau colagen-alge marine trebuie alese in functie de varsta. Nu poti pune pe o fata tanara caviar. Ar fi un tratament de lifting de care nu are nevoie, iar concentratia de ingredienti activi de acest tip este chiar prea mare."

De retinut!

Este un tratament ce poate fi urmat intr-un numar bine stabilit de sedinte, cu o frecventa data: sase-opt sedinte o data pe saptamana. Dupa terminarea acestora, timp de sase luni este indicat sa se realizeze o sedinta pe luna pentru mentinere.

La fel de indicat este si ca tratament de infrumusetare instant, o singura data, inaintea unui eveniment. Masca cu colagen si caviar este recomandata dupa 30 de ani. Masca cu colagen si alge marine poate fi aplicata la orice varsta, aportul mare de hidratare conferit pielii fiind benefic oricui.

Tratament mai eficient ca o crema cu colagen

Ingredientele active din masca cu colagen-caviar sunt pastrate in formula originala. Ele se activeaza abia in momentul in care masca este lipita pe fata si se umezeste. In plus, nu contine conservanti asa cum se intampla cu mai toate cremele. Acestia pot modifica structura ingredientului.

Citeste si Revista Felicia
foto: xpresspa.com

Recomandari