Vezi ce dispozitive ciudate te scapa de operatiile estetice!

Expertii in frumusete au inventat o serie de dispozitive care te ajuta sa scapi de defecte fara sa trebuiasca sa faci operatie estetica, relateaza The Sun.

Aparatele, fabricate din plastic si silicon, au fost realizate in Japonia.

Hana Tsun este un dispozitiv care indreapta nasul cu ajutorul celor doua tije de silicon care se introduc in nari si intind oasele si le contureaza. Producatorii spun ca este suficient sa porti aparatul 20 de minute pe zi pentru a-ti indrepta nasul.

Eye Slack Haruka te poate ajuta sa scapi de pielea lasata din jurul ochilor. Acest dispozitiv are doua pernite care functioneaza cu baterii si vibreaza atunci cand sunt asezate in zona ochilor.

Poti avea si buze mai voluminoase cu ajutorul unui dispozitiv de plastic. Acesta are forma unor buze si se poarta la fel ca un aparat dentar, dar are functia de a ridica buzele si de a le face sa para mai mari.

Foto: London Media

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri