Căutare Live

Vezi pantalonii care iti micsoreaza posteriorul!

La inceput de an, salile de fitness si gimnastica sunt ultra-aglomerate, fapt pentru care, comerciantii inovativi trebuie sa stie cum sa intoarca lucrurile in favoarea lor. Acesta este si cazul unei companii din Mare Britanie, care a inventat pantalonii care iti micsoreaza posteriorul.

Primii pantaloni de acest gen, HotPants, creati de firma Zaggora, au vandut 275.000 de produse in primele cinci luni de cand au aparut pe piata.

Astazi, alte doua piese vestimentare care vizeaza remodelarea coapselor si a posteriorului au fost scoase la vanzare. Noile produse revolutionare, care pornesc de la pretul de 44.99 lire sterline si ajung pana la 69.99 lire sterline, sunt special create pentru a fi purtate pe sub haine.

Pantalonii folosesc tehnologia Celu-Lite, la fel ca si HotPants. Astfel, femeile care ii poarta vor transpira mai mult, reusind, intr-un timp scurt, sa isi remodeleze partea dorsala.

Sursa / Foto: Daily Mail

Stiai ca Marilyn Monroe se radea pe fata? Afla si alte secrete de la Hollywood!... Povestea unei fete de 14 ani, care a devenit cheala inca de la varsta de 2 ani...
Ultimele știri