VIDEO! Afla cele mai potrivite remedii impotriva celulitei!

Multe femei au probleme cu celulita, dar putine stiu cum sa scape de ea. Ca orice alta afectiune, si aceasta trebuie diagnosticata corect inainte de a fi tratata.Prima data se analizeaza masa grasa a corpului. Se masoara patru pliuri de grasime in zona bratului, la nivelul taliei si sub omoplat. Cu cei patru electrozi montati, doi pe un picior si doi pe mana de pe aceeasi parte a corpului, se va echilibra corpul.

Prin hemicorp, adica jumatatea aceea de corp pe care sunt aplicati electrozii, va trece un anumit curent de diagnosticare. In functie de rezistenta organismului data de grasimea din corp, de masa musculara, de apa retinuta in organism, acel curent traverseaza mai rapid sau mai putin rapid corpul.

Exista patru stadii de celulita:

In primul stadiu
, de normalitate, se poate vorbi despre un mic exces de grasime.
In stadiul doi, de lipoedeme, exista un surplus de apa si de grasime in organism.
Stadiul trei, de micronodul, inseamna o celulita dura, necrozata, de cel putin cinci ani, fara a fi tratata.
Iar in al patrulea stadiu, de macronodul, este vorba de un numar de proceduri intensive la salon, pentru celulita mai veche de 10 ani.

Hepta
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri