Căutare Live

VIDEO! Alegerea vinului de sarbatori

O cina gustoasa de sarbatori devine perfecta atunci cand pe masa exista si un vin bun. Si nu este loc mai potrivit sa alegeti cele mai bune vinuri pentru Craciun si Revelion decat la Targul International de Vinuri Good Wine care se desfasoara in acest weekend, in Bucuresti.Iar daca nu v-ati hotarat inca asupra meniului de sarbatoare, treceti pe la standul Revistei Good Food. Specialistii va astepata acolo cu idei noi, pentru mese bune si mai ales usor de preparat.

Targul good wine isi inchide portile miine. Daca-i treceti portile azi, puteti invata de la echipa Good Food cum sa pregatiti frigarui de pui reinterpretate in maniera asiatica. Duminica, in schimb, e ziua prajiturilor - celebrele cupcakes.

Foto: mollybrownswinelist.co.uk

VIDEO! In 2011, pregateste-te de lupte si peripetii in stil Kung Fu...Panda 2!... Ioana Ginghina foloseste malaiul pentru maini frumoase!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri