Căutare Live

VIDEO! Amintiri dragi, vandute de oameni la consignatie

Portelanuri, lampadare, tablouri sau bibelouri. Fiecare dintre ele, cu povesti unice, ajung pe rafturile consignatiilor. Proprietarii lor au nevoie de bani si, pentru ei, renunta pana si la cele mai dragi amintiri.

Multi dintre cei care trec pragul consignatiei se despart foarte greu de obiectele de care ii leaga atatea amintiri. Insa, fortati de lipsa banilor, multi oameni sunt nevoiti sa vanda obiectele de valoare, la preturi cu mult sub valoarea lor reala.

Cele mai multe obiecte ajung in colectiile private ale diferitilor pasionati de istorie. Multi dintre clientii consignatiilor sunt pensionari. Ei ajung sa vanda obiecte de pret din casa pentru a putea sa isi cumpere medicamente sau sa puna un colt de paine pe masa.

VIDEO! Reteta: supa greceasca de peste... Cinci filme de vazut iarna cu cei mici...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri