Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO! Beneficiile masajului pentru viitoarele mamici

Multi viseaza la o ora de masaj la finalul unei zile obositoare de munca. Putini cunosc insa adevaratele beneficii ale masajului. Pentru femeile insarcinate de exemplu, masajul regulat este chiar o pregatire pentru nastere.

Pentru relaxare, pentru a preveni spasmele musculare, sau pentru imbunatatirea circulatiei masajul este ideal. Mai ales in cazul femeilor insarcinate.

Odata cu venirea toamnei, si implicit a frigului, tindem sa facem cat mai putina miscare, aceasta fiind si cauza starilor de incordare si si a durerilor de spate.

Beneficiile masajului

O sedinta de masaj amelioreaza durerile de spate, elimina toxinele, stimuleaza circulatia, reduce oboseala, stresul si anxietatea si sporeste starea de relaxare.

In cazul femeilor insarcinate masajul este si mai benefic, deoarece relaxeaza si ofera elasticitate muschilor folositi in timpul sarcinii. Efectuarea unui masaj, o data la doua saptamani, in cel de-al doilea trimestru si saptamanal, in cel de-al treilea, pregateste corpul pentru nastere, dar si pentru nevoile unui nou nascut.

Masajul pentru viitoarele mamici este putin diferit de cel obisnuit. Terapeutul lucreaza pe cate o parte a corpului, pentru ca gravida nu poate sta pe burta.

Nu uitati! O ora de masaj alunga oboseala, ajuta circulatia, reface structura pielii si castiga lupta impotriva stresului si a depresiei.Foto: www.massagetableoutlet.com

Recomandari