Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO! Cainii hibrid, ultima fita din SUA

Pe covorul rosu, dar si in viata de zi cu zi, patrupedele au devenit, de ceva timp, accesoriile preferate ale vedetelor. In Statele Unite, s-a dat insa startul unui nou trend in randul iubitorilor de animale: cainii hibrid.

Este suficient sa alegi rasele pe care vrei ca specialistii sa le combine si vei primi animalul perfect pentru tine.

Oricat de mult ne-am iubi cainii, este imposibil sa nu ne nemultumeasca ceva la ei: fie lasa prea mult par, fie sunt prea obraznici. Crescatorii de caini americani spun insa ca au gasit solutia pentru toate aceste probleme.

Nu numai ca puteti alege dintre rasele pure insa, acum, puteti alege si din alte o mie de combinatii obtinute in functie de nevoile dumneavoastra, sau de cum ati vrea sa arate. In ultimii ani, in Statele Unite au fost obtinute peste 600 de specii noi de caine.

De exemplu Goldendoodle, care combina buna dispozitie a unui Golden Retriever cu rasa Poodle, care nu lasa par. Sau rasa Puggle, care este un caine Beagle fara problemele de respiratie ale unui Pug.

Perfectiunea are insa si un pret pe masura. Un pui dintr-o rasa obtinuta dupa bunul plac al clientului poate sa ajunga si la 700 de dolari.

Recomandari