Căutare Live

VIDEO!"Copii in bucatarie" - concurs de gatit penru cei mici

Au demonstrat ca stiu ce inseamna o alimentatie sanatoasa. Zeci de copii s-au intrecut la un concurs de gatit, intr-un centru comercial din Capitala. Ce le-a iesit i-a surprins pe multi.

Salate de legume, clatite cu umpluturi care mai de care si mozaicuri din fructe - acestea sunt preparatele pe care cei mici le-au pregatit in cadrul concursului de gatit "Copiii in bucatarie", organizat de revista Good Food.

Micutii au fost examinati de un juriu exigent, care tine cont de gust, de aspect si de calitate. Castigatorul se poate considera fericit: are ocazia sa mearga cu familia in Marea Britanie.

Insa nici ceilalti participanti nu au fost trecuti cu vederea. Ei au primit diverse premii utile, care sa ii ajute la gatit, dar si la scoala.

Foto: thevillagegranny.com

VIDEO! Profesori de la Harvard si Princeton, la scoala de vara din Brasov!... VIDEO! Motan de Cartea Recordurilor - la doar 3 ani, are dimensiunile unui tigru!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri